Online Adverteren

Online advertenties op Facebook en Google, je ziet ze waarschijnlijk dagelijks voorbijkomen. De inzet van advertenties via het internet wordt veelal gebruikt om een specfieke doelgroep te bereiken. Bij EverythingCreative zetten wij online advertenties strategisch in, zodat jouw potentiële klanten jouw bedrijf gemakkelijk weten te vinden.

Online adverteren via Google en Facebook

Online is tegenwoordig zo veel informatie beschikbaar, dat het voor bedrijven steeds gemakkelijker is om gericht een product of dienst te promoten. De online advertentie kan namelijk geheel afgestemd worden op de internetgebruiker. Ook voor bedrijven met een beperkt budget is online adverteren nog steeds haalbaar. Het is namelijk een dienst die laagdrempelig én kosteneffectief is.

Opvallen door middel van advertenties op het internet kan op veel verschillende manieren. Echter worden de meeste leads gehaald uit advertenties via Google en Facebook. EverythingCreative focust zich daarom op het online adverteren via Google (SEA) en Facebook-advertenties.

Bevindt jouw doelgroep zich online? Online adverteren op Google of Facebook is dan een must! Neem contact op met internetbureau EverythingCreative uit Lelystad.

Meer leads via Google AdWords

Tegen verschillende tarieven kun je op Google adverteren. Dit gaat via het programma Google AdWords. Met behulp van de juiste, populaire zoekwoorden zorgen wij ervoor dat de online advertenties van jouw bedrijf getoond worden aan jouw doelgroep. Een AdWords campagne is erop gericht om meer leads binnen te halen. Zoekt jouw toekomstige klant naar iets dat jij aanbiedt? Met een advertentie op Google AdWords ziet deze klant direct jouw bedrijf in de zoekresultaten en bevindt hij of zij zich met één klik op jouw website.

En dan? De Google AdWords campagne werkt goed als er leads gegenereert worden. Maar om het echt te laten slagen gaat EverythingCreative voor jou een stapje verder. De kunst van een succesvolle campagne zit hem in het opvolgen van de Google Adwords leads. Het zou namelijk zonde zijn als de zoekopdracht die naar jou leidde enkel ter oriëntatie was. Om ervoor te zorgen dat de bezoeker van jouw website terugkeert en overgaat tot actie, zetten wij remarketing via AdWords in.

Remarketing met Google AdWords

Remarketing is een effectieve vorm van online adverteren, die jou de mogelijkheid biedt om gerichte advertenties te tonen aan internetgebruikers die jouw website eerder bezocht hebben. Remarketing wordt vaak als middel ingezet om het aantal bezoeken aan jouw website om te zetten in leads. De kans is namelijk groot dat veel mensen jouw website maar één keer bezoeken en vervolgens misschien wel voor de concurrent kiezen. Met remarketing benader jij deze mensen opnieuw met behulp van een online advertentie op een andere webpagina.

Het is bewezen: online adverteren via Google AdWords levert meer leads op. Wellicht overweeg jij al om voor jouw bedrijf online te adverteren via Google Adwords of weet je niet of het wel past bij jouw bedrijfsactiviteiten? Hoe dan ook, praat er met iemand over die er verstand van heeft! Het specialistische team van EverythingCreative staat altijd voor jou klaar om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor de online zichtbaarheid van jouw onderneming.

Gerichte online advertenties

De mensen aan wie jouw online advertentie getoond wordt, hebben eerder interesse in jouw bedrijf getoond.
&

Remarketing vergroot je naamsbekenheid

Een beeld of naam die je vaker voorbij ziet komen, wordt beter onthouden. Zo simpel is het.

Social Media

Ook op social media kanalen, waaronder Facebook en YouTube, kun jij jouw campagne voortzetten. Dit is heel doeltreffend, aangezien veel mensen uren spenderen op deze platformen.

Remarketing is goedkoop

Geen hoge investeringen, je betaalt maar een paar centen per klik op jouw online advertenties.

Adverteren op Facebook

Facebook, hét sociale platform onder (met name) de Nederlanders en daardoor dus een onmisbaar middel in jouw online marketing strategie. Adverteren op Facebook is – vergeleken met andere platformen – goedkoop, een groot deel van jouw doelgroep is daar te vinden en de resultaten zijn direct zichtbaar. Daarnaast kun je jouw doelgroep nauwkeurig samenstellen. Target bijvoorbeeld op bepaalde interesses, beroepsgroepen of fans van een pagina. En dan hebben we je nog niet eens verteld over hoe groot het bereik van Facebook is en wat de impact van één online advertentie kan zijn op jouw resultaten. Die is namelijk vreselijk groot, geloof ons. Adverten op Facebook, do we need to say more?

Als digital natives, mensen die zijn opgegroeid in het digitale tijdperk, weten wij als geen ander pakkende Facebook advertenties te plaatsen. EverythingCreative helpt jou bij het adverteren op Facebook!

Contact

T: 06-18897698

E: ask@everythingcreative.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Zeilweg 30, Lelystad