Website laten maken

Eén van de eerste contactpunten waar jouw (potentiële) klanten mee in aanraking komen, is jouw website. Dat is het moment dat jij natuurlijk een verpletterende indruk wilt maken. Een mooi en origineel webdesign is daarom een must. Het is dan ook maar goed dat jij fullservice internetbureau EverythingCreative uit Lelystad hebt gevonden, want websites maken, daar zijn wij goed in!

Uniek webdesign voor een optimale klantbeleving

Een goed ontworpen website dient aan een aantal punten te voldoen. Zo hoort bijvoorbeeld een juiste combinatie van informatie en visuals aanwezig te zijn. Ook moet de website gebruiksvriendelijk zijn, want je kunt bezoekers verliezen als zij niet vinden wat ze zoeken. En het design zelf natuurlijk, met daarin jouw huisstijl verwerkt, moet ervoor zorgen dat jouw website de bezoeker aantrekt en intrigeert.

Full service internetbureau EverythingCreative uit Lelystad maakt voor jou een exclusief webdesign. Een webdesign waarmee jij uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat. Een webdesign dat er professioneel uitziet en zowel aan de voor- als achterkant van de website compleet ontworpen is. Zet bezoekers om naar klanten en laat ons jouw website maken!

Een website laten maken, hoe werkt het?

Kennismaking
Wij maken graag kennis met jou en jouw bedrijf, zodat wij uiteindelijk een website op maat kunnen opleveren.

Eerste versie
Wij gaan aan het werk en verwerken al jouw wensen en al onze creativiteit in de website. De eerste versie laten wij aan jou zien.

g

=

Feedback en aanpassingen
Na het zien van de eerste versie heb jij waarschijnlijk nog een aantal aanpassingen of feedback. Wij willen het graag horen.

Website live
De website is aangepast en voldoet, als het goed is, precies aan jouw verwachtingen (of daarboven). Jouw website op maat kan live!

Een compleet webdesign, inclusief SEO tekst en graphic designs

Een website laten maken kan natuurlijk, maar wie maakt dan de content? Jij kunt zelf de tekst, de foto’s en het logo aanleveren, maar als full service internetbureau willen wij jou het complete plaatje bieden. Dat betekent dat jij een website kunt laten maken en ervoor kunt kiezen om tevens de SEO teksten te laten schrijven en de graphic designs te laten ontwerpen .

Contact

T: 06-18897698

E: ask@everythingcreative.nl

Bezoekadres (op afspraak)

Zeilweg 30, Lelystad